ΑΕΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
14.06.2024 | 19:03

Ο Ουριέλ Αντούνα
2023 DARRYL WEBB/AP IMAGES

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσής της, με τον Ορμπελίν Πινέδα να προσπαθεί να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 27χρονου εξτρέμ σύμφωνα με τους Μεξικανούς.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ εν όψει της στελέχωσής της στα κενά που έχει εντοπίσει στο ρόστερ της ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζεται, με τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι πολλά.

Μία από τις θέσεις που θα ενισχυθεί η Ένωση είναι και το αριστερό άκρο της επίθεσης, καθώς η μεταγραφή του Ροδόλφο Πισάρο δεν έπιασε, με τον Μεξικανό να μην έχει εξασφαλισμένο ρόλο στην ομάδα της νέας σεζόν.

Ένας από τους παίκτης που εξετάζεται για τα εξτρέμ του Δικεφάλου είναι και ο Ουριέλ Αντούνα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Μεξικανοί σε σημερινό δημοσίευμα της “nacionfutbol.com.mx”, με τον Ορμπελίν Πινέδα να αναφέρεται ότι λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του 27χρονου παίκτη.

Το όνομα του Αντούνα δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό, καθώς τον Ιανουάριο του 2023 έφτασε ένα βήμα πριν τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής Μεξικανός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Κρους Ασούλ, με την οποία φέτος σε 37 παιχνίδια είχε συμμετοχή σε 20 γκολ της ομάδας του (14 τέρματα και έξι ασίστ).

Σημαντική παράμετρος για την επίτευξη του deal σε ενδεχόμενο που προχωρήσει η περίπτωση του Αντούνα στην ΑΕΚ είναι το εκφρασμένη από πέρυσι θέληση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.