Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον διεθνή Αργεντινό επιθετικό, Χοακίν Κορέα.

Η ΑΕΚ κινείται σε πολλαπλά μεταγραφικά μέτωπα. Την ώρα που η Ένωση είναι έτοιμη να τελειώσει την απόκτηση τόσο του Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όσο και του Ρομπέρτο Περέιρα και αναμένονται θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Θωμά Στρακόσα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «συνδέεται» ξανά με τον Χοακίν Κορέα.

Με… μεταμεσονύχτια ανάρτηση του στο Twitter o Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Δικέφαλος θέλει τον επιθετικό της Ίντερ και οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε άμεση επικοινωνία με τον διεθνή με την Αλμπισελέστε ποδοσφαιριστή.

Le ultime: https://t.co/O3GomqL8hT

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 5, 2024Ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ίντερ, όμως δεδομένα πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καριέρα σε Εστουδιάντες, Σαμπντόρια, Σεβίλλη, Λάτσιο, Ίντερ και την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Μαρσέιγ. Με την εθνική ομάδα της Αργεντινής μετράει 19 εμφανίσεις και έχει σκοράρει τέσσερις φορές.