Τα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής στη Super League, η ραψωδία του Αλμέιδα, η ανατροπή του Ολυμπιακού στο πόλο κι η σιγουριά του Αταμάν για play-offs στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Ρεβάνς με Άρη θέλει ο Ολυμπιακός, Silver Alert με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό»Ραψωδία Αλμέιδα και με… συν τρεις στο ντέρμπι με ΠΑΟ ο ΠΑΟΚ«Ρεβάνς με Άρη θέλει ο Ολυμπιακός, Silver Alert με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό»Sport Day: Πάθος και ένταση, τα δύο στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη, με την ομάδα του Πειραιά να θέλει να μην επαναληφθούν οι περσινές απώλειες. Επιστολή Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Είσαι επικίνδυνος». Πρόκληση: Εβαλαν να σφυρίξει ο Αλ Χακίμ που έχει παρελθόν με τον Αρη. Η κατάρα των χιαστών χτύπησε και πάλι τον Παναθηναϊκό. Να μην κλατάρει, ο Αλμέιδα καλείται να βρει τρόπο να διατηρήσει την Ενωση ακμαία. Φωτιά το ΟΑΚΑ, το μήνυμα του Αταμάν.

Live Sport: Ο θρίαμβος του Αλμέιδα, Silver Alert στον Παναθηναϊκό, αναζητείται ο εξαφανισμένος πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, σιωπή για το εμετικό πανό προσβολή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη. Τα λάθη του Ιβάν στο ντέρμπι. Μαχαιριά στην καρδιά, ντροπή για όλη την Ελλάδα, το μήνυμα του Βρούτση. Με Φορτούνη για το 5 στα 5, συνταγή Τούμπας για Άρη, με όπλο το μομέντουμ ο ΠΑΟΚ.

Φως των Σπορ: Θρυλική ανατροπή και νίκη στα πέναλτι για τον Ολυμπιακό (4-3)! Πλήρης! Στον Ολυμπιακό αισθάνονται γεμάτοι και έτοιμοι για άλλη μια μαγική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφετηρία για τρία στα τρία και μυστικό νίκης. Σίγουρος για το Final-4 ο Αταμάν.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Δίψα για ρεβάνς! Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρτίνεθ, η διαχείριση των τεσσάρων, Φορτούνη, Ποντένσε, Μπιέλ και Σολμπάκεν.Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Να ακολουθήσεις τον Μπένετ, ΚΕΔ χωρίς προστάτες και συνοδούς».

Ραψωδία Αλμέιδα και με… συν τρεις στο ντέρμπι με ΠΑΟ ο ΠΑΟΚΏρα των Σπορ: Ραψωδία Αλμέιδα, μέσα σε τέσσερις μέρες κέρδισε μέσα στο σπίτι τους Μπράιτον και Παναθηναϊκό με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και υποδειγματικό rotation. Ολες οι νίκες με ανατροπή επί των ημερών του Ματίας. Ο Πινέδα που κάνει τα πάντα στο γήπεδο και έχει πελάτη τον ΠΑΟ.

Metrosport: Είναι στα πάνω του και θέλει να παραμείνει αήττητος για τέταρτο σερί αγώνα ο Αρης. Η αγωνιστική προσέγγιση του κόουτς για το σημερινό ντέρμπι. Το πλάνο της 11άδας και οι δύο κόφτες που σκέφτεται να βάλει στον αγώνα. Με συν τρεις στο ντέρμπι. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ κερδίζει και σήμερα, φτάνει τους 13 βαθμούς και φουλάρει για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ