Η επιστροφή με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες και η εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αρκούσαν και περίσσευαν ώστε να επαναφέρουν τον ενθουσιασμό στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωτοπόροι διέσυραν τον Οθέλλο, κάνοντας επίδειξη των φετινών δυνατοτήτων τους και εν πολλοίς διασκέδασαν τις εντυπώσεις από την απρόσμενη ήττα της 20ής αγωνιστικής.

Από τον αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ, στάδιο που ομολογουμένως αποτελεί μεγάλη δύναμη και ασφαλώς παραπέμπει σε ορμητήριο για την ομάδα του Σα Πίντο, καταγραφονται τέσσερα ενδιαφέροντα στοιχεία. Και τηρουμένων πάντοτε των αναλογιών μπορούν να αποδειχθούν σε κάτι περισσότερο από διδακτικά ενόψει της συνέχειας…

1)Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε όπως πρέπει να είναι σε αυτά τα παιχνίδια. Δηλαδή, να μπαίνει δυναμικά, να κυριαρχεί και να σπρώχνει τον αντίπαλο στο πρώτο μισό του χώρου δράσης. Και όχι να μπαίνει νωχελικά και μετά να τρέχει…

2)Φάνηκε το πόσο μεγάλη σημασία έχει να σκοράρεις γρήγορα. Πολλά ματς που τα βρήκε μπαστούνια ο ΑΠΟΕΛ, πιθανό να μην είχαν την ίδια εξέλιξη και πρωτίστως κατάληξη αν έφτανε νωρίς στο γκολ. Παρεμπιπτόντως, χθες πέτυχε γκολ για πρώτη φορά στο πρώτο 10λεπτο.

3)Καμιά απολύτως απουσία δεν μπορεί να επηρεάσει εάν αυτοί που θα κληθούν να καλύψουν το κενό, δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Χθες, οι Δώνης και Σατσιάς που αντικατέστησαν τους Εντονγκαλά και Κοσταντίνοφ, αντιστοίχως, ήταν πάρα πολύ καλοί.

4)Σε αγώνα που πέτυχε έξι γκολ, δεν σκόραρε παίκτης που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο ΑΠΟΕΛ, εξισορροπεί το συγκεκριμένο ζήτημα με τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Παίρνει γκολ από όλες τις γραμμές, κάτι που φανέρωσε άλλη μία φορά. Ωστόσο, κάποτε θα πρέπει κι οι φορ κορυφής να πάρουν μπρος.