Ο Αϊτόρ που με το πρώτο του χατ τρικ στην καριέρα του οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην πρωτιά των «πρασίνων» τονίζοντας πως στόχος πλέον είναι η νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να κάνουν το πέντε στα πέντε επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός με το πρώτο του χατ τρικ στην καριέρα του, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος ιδιαίτερα γιατί βοήθησα την ομάδα να κερδίσουμε άλλους τρεις βαθμούς και να πάει ακόμα ψηλότερα και να τελειώσουμε με νέο τρίποντο πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Δεν το περίμενα και είμαι πολύ χαρούμενος γιαυτό».

Για το πέντε στα πέντε πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την εξαιρετική αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Το μηδέν στην άμυνα αποτελεί προϊόν μιας ομαδικής δουλειά, νομίζω πως μόνο ένα γκολ έχουμε δεχθεί. Αυτό έχει να κάνει με την θυσία όλων στο τρέξιμο και στην αλληλοκάλυψη. Συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι και σκοπός είναι να πάμε στην Θεσσαλονίκη να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

Για τα δύο γκολ με φάουλ και τι έχει βελτιώσει για να το καταφέρει αυτό: «Κάνω την δουλειά μου όπως την κάνω πάντα και από εκεί και πέρα κοιτάζω να έχω δυνατότητα στην εκτέλεση των στημένων. Μιλούσα με τον κύριο Γιοβάνοβιτς και μου είχε πει πως “θυμάμαι πως μου είχε πει ότι μικρός σκόραρες από εκεί, αυτό θέλω να κάνεις και τώρα” και τα κατάφερα. Ιδρώσαμε και δοξάσαμε σήμερα τη φανέλα και είμαι χαρούμενος».