ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
20.06.2023 | 00:50

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο Ελλάδα – Γαλλία
EUROKINISSI

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για τα δύο πέναλτι του Εμπαπέ, όσο και για το τι μάθημα παίρνει η Εθνική από αυτά τα δύο παιχνίδια.

Η Εθνική ηττήθηκε 1-0 από τη Γαλλία, σ’ ένα ματς που έδειξε αυταπάρνηση, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί μία σπουδαία εμφάνιση. Ο τερματοφύλακας της Ελλάδας μίλησε στη NOVA για τα δύο πέναλτι του Εμπαπέ και για το τι προσφέρει στην ομάδα αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαχοδήμου:
Για τις ενοχλήσεις και την εμφάνισή μου:”Θα πρέπει να ρωτήσουμε τους γιατρούς (σ.σ. τι του έκαναν στο ημίχρονο). Είχα πόνο στην μέση, με έπιασε ένα νεύρο, μου έδωσα χάπια στο ημίχρονο. Ήμουν καλά στο δεύτερο μέρος, είχα πει στον Πασχαλάκη να είναι έτοιμος. Ευχαριστώ τον γιατρό και τους φυσιοθεραπευτές”.

Για τα πέναλτι με τον Εμπαπέ : “Είχαμε παίξει στο δεύτερο ματς μέσα στην Παρί, το είχε βάλει ο Εμπαπέ στην ίδια γωνία και έπεσα σ’ αυτήν. Στο δεύτερο πέναλτι ήμουν σίγουρος ότι θα το στείλει από την άλλη πλευρά, δεν το έπιασα. Παίξαμε ένα καλό ματς και ειδικά εκτός έδρας. Θέλαμε να πάρουμε κάτι μαζί, στο τέλος δεν παίρνουμε τίποτα, αλλά για το γκρουπ και για εμάς τους παίκτες αυτό που δείξαμε θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το τι μάθημα πήραν από το ματς: “Το πιστεύουμε (σ.σ. για την πρόκριση) και είναι όνειρο, θέλουμε να παίξουμε αυτό το Euro στη Γερμανία, το αξίζαμε σαν γκρουπ παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο Euro θα παίζεις μόνο μεγάλες ομάδες, καλό για να δούμε πού βρισκόμαστε. Για εμάς τους παίκτες ήταν ένα καλό παιχνίδι παρ’ όλο που χάσαμε”.

Για τον κόσμο που βρέθηκε: “Φανταστικό γήπεδο, ωραία ατμόσφαιρα, ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους που ήρθαν εδώ. Ελπίζω να γεμίζουν τα γήπεδα , γιατί τους χρειαζόμαστε δίπλα μας”.