Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, με επίσημη επιστολή του συνεχάρη τον Μάκη Γκαγκάτση για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Όπως αναμενόταν εδώ και καιρό ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς διαδέχτηκε τον Τάκη Μπαλτάκο. Από τους 70 συμμετέχοντες στη διαδικασία ο μέχρι πρότινος CEO του ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς άλλον διεκδικητή πήρε 61 ψήφους.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συνεχάρη τον Μάκη Γκαγκάτση για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Παρακαλώ δεχθείτε τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την πρόσφατη εκλογή σας ως πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι γνώσεις και οι ηγετικές ικανότητες, το πάθος και η εμπειρία σας θα έχουν αναμφίβολα σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη του όμορφου παιχνιδιού μας στην Ελλάδα.

Πεπεισμένος για τις δυνατότητες του ποδοσφαίρου στη χώρα, μπορείτε να βασιστείτε στην προσωπική μου υποστήριξη και τη βοήθεια της FIFA για να πετύχετε αυτόν τον στόχο. Οι πόρτες της FIFA είναι πάντα ανοιχτές αν θέλετε να συζητήσετε για το άθλημά μας, την ανάπτυξή του και την προώθηση των αξιών του.

Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας για να μεταφέρω τα συγχαρητήριά μου στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα οποία εξελέγησαν μαζί σας και σας εύχομαι καλή τύχη και επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια παρακαταθήκη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώντας να σας δω σύντομα, σας στέλνω, αγαπητέ πρόεδρε, τις καλύτερες ευχές μου για υγεία και επιτυχία», αναφέρει η επιστολή.