Το όνομα του Σέρτζιο Σκαριόλο ακούστηκε έντονα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας αρνήθηκε όλες τις φήμες.

Η αποτυχία των Μαδριλένων στο πρόσφατο «Copa del Rey» άνοιξε την κουβέντα αναφορικά με τον Τσους Ματέο και το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ.

Ιταλικά δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα από την «Corriere della Sera» ανέφεραν ότι ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποτελεί τον βασικό στόχο των Μαδριλένων ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί και τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ισπανίας με αποτέλεσμα να ερωτηθεί σχετικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόθα.

«Είναι φυσιολογικό να γίνεται θόρυβος γύρω από το όνομά του. Είναι σπουδαίος προπονητής και η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όταν μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα δεν εκπληρώνουν τους στόχους τους, αυτές οι φήμες πάντα βγαίνουν» σχολίασε ο Γκαρμπαχόθα και συνέχισε: «Δεν υπάρχει τίποτα. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Σέρτζιο, το περιβάλλον, τον ατζέντη και την οικογένειά του. Αν υπήρχε κάτι, θα το είχαμε συζητήσει».