Φόβος και τρόμος είχε γίνει για την οικογένειά του ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία του Βόλου.

Για ενδοοικογενειακή απειλή κατά της συζύγου και της κόρης του καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ένας 60χρονος στον Βόλο. Μάλιστα, αν δεν ξεκινήσει άμεσα συνεδρίες σε ψυχίατρο, δύο φορές εβδομαδιαίως, θα εκτίσει κανονικά την ποινή του και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο 60χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ απειλούσε συχνά την οικογένειά του. «Γεμίζω την καραμπίνα και έρχομαι να σε σκοτώσω. Θα σε βρω όπου και αν είσαι», απειλούσε την σύζυγό του με την οποία απέκτησε δύο παιδιά και η οποία έφυγε από το σπίτι πριν τις γιορτές.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο κατηγορούμενος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στη Ν. Ιωνία, μετά από αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στην πρώην σύζυγό του και εξύβριση της κόρης του που έμεινε σπίτι για να προσέχει τον ανήλικο αδελφό της.

Ταυτόχρονα, με την είσοδό του στο σπίτι τον ενόχλησε η εικόνα του 13χρονου γιου του που έπαιζε με το τάμπλετ, του το άρπαξε από τα χέρια, το εκσφενδόνισε και πέτυχε τον μικρό στο αυτί. Η κόρη του κλειδώθηκε στο δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, ενώ χθες κατά τη διάρκεια της δίκης στο Αυτόφωρο Τριμελές παρακολουθούσε την διαδικασία μαζί με την μητέρα της.

Ο 60χρονος φάνηκε αμετανόητος και είπε πως η σύζυγός του και η κόρη του είναι άχρηστες και δεν κάνουν δουλειές στο σπίτι , γι΄αυτό τον προκαλούν. «Την έβρισα και εκείνη με έσπρωξε στο λουτρό κλειδώθηκε στο δωμάτιό της» δήλωσε για την διένεξη με την κόρη του. Τον γιό μου δεν ήθελα να τον χτυπήσω αλλά είναι με το τάμπλετ όλη μέρα και στη σύζυγό μου ένα μήνυμα έστειλα για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου», είπε αποχωρώντας από το δικαστήριο.