Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον σούτινγκ γκαρντ Κέισον Γουντς, ο Ηρακλής «φουλάρει» και για την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ, Τζαμάρ Έιμπραμς.

Η συμφωνία των διοικούντων του Ηρακλή με τον Κέισον Γουντς απέκτησε επίσημη μορφή, όμως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως η ενίσχυση δεν θα σταματήσει εκεί.

Κι αυτό γιατί οι Κυανόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονου Αμερικανό, Τζαμάρ Έιμπραμς, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση «4», με δυνατότητα να παίξει και στο «3».

Ο Έιμπραμς διακρίνεται για το περιφερειακό του σουτ, ενώ τη φετινή σεζόν μετρούσε 15.5 πόντους με 52.5% στο τρίποντο συν 3.5 ριμπάουντ σε 11 ματς της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία με την Μπλουά. Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε ακόμη σε Πουατιέ, Λε Πορτέλ, Τσμόκι Μινσκ, Ιένα, Γκίσεν, Κραϊόβα και Ζλάτορογκ, έχοντας καριέρα επτά ετών στην Γηραιά Ήπειρο.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ κι απόφοιτος του East Carolina διαθέτει εμπειρία κι από τα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς έχει συμμετοχές σε Basketball Champions League και FIBA Europe Cup (με Τσμόκι και Ζλάτορογκ) και μένει να δούμε αν τελικά η μεταγραφή θα περάσει στο τελικό της στάδιο, ούτως ώστε να υπάρξουν κι οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς Γηραιού.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς Κώστας Μέξας είχε προαναγγείλει μετά το πρόσφατο ματς με το Περιστέρι την επικείμενη μεταγραφική κινητικότητα του Ηρακλή, με τον Κερκυραίο τεχνικό να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ελπίζω να έρθουν ακόμα ένα-δύο παίκτες».