Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, εξέφρασε τη θέση της διοίκησης για τη διαιτησία λέγοντας ότι «θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση».

Έντονα είναι τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία των Πέρεθ, Ρότσα, Ράσις, με τον Δημήτρη Κοντό, διευθυντή επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ να αναφέρει στην τηλεόραση της Nova:

«Όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση η οποία δυστυχώς μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαμε τι έγινε».

Και κατέληξε: «Επαναλαμβάνω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από αύριο το πρωί, από σήμερα το βράδυ για να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση. Ο κόσμος ειναι εξοργισμένος, το είδατε από μόνοι σας. Και το κυριότερο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση».