ΑΕΚ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
16.01.2024 | 00:21

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο άσος της ΑΕΚ, Ζίνι, στο ισόπαλο 1-1 της Ανγκόλα με την Αλγερία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αλγερία, ξεκίνησε η Ανγκόλα του Ζίνι τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο άσος της ΑΕΚ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 88ο λεπτό.

Η Αλγερία άνοιξε το σκορ στο 18′ με τον Μπουνετζά, ωστόσο η Ανγκόλα βρήκε το δρόμο προς την ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Μαμπουλούλου στο 68′.

Για τον ίδιο όμιλο η Μπουρκίνα Φάσο του Ισμαϊλά Ουεντραογκό, που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Μαυριτανία.

Λίγο νωρίτερα, για τον τρίτο όμιλο, το Καμερούν του Αρόλντ Μουκουντί ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά. Ο άσος του Ατρόμητου είχε την ασίστ στο γκολ του Μπαγιό στο 10′. Τα “αδάμαστα λιοντάρια” απάντησαν με τον Μαγκρί στο 51′, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Ο Μουκουντί αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για την ομάδα του Ρικομπέρτ Σονγκ και μάλιστα πήρε κίτρινη κάρτα στο 62ο λεπτό. Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου, η Σενεγάλη του Σάντιο Μανέ, κέρδισε εύκολα την Γκάμπια με 3-0 και έκανε ιδανική πρεμιέρα.