Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο Αλέξανδρος Λώλης τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός, ενώ ο ΠΑΣ έδειξε πως έχει χαρακτήρα.

Αναλυτικά ο Λώλης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το αν ζούνε στον ΠΑΣ για τέτοια ματς: «Σίγουρα είναι από τα ματς που μας αρέσουν πάρα πολύ. Όλα τα ματς με τις μεγάλες ομάδες τα κάναμε ντέρμπι, δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη του, παλεύουμε πάντα. Δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει χαρακτήρα, πάλεψε μέσα στο γήπεδο ακόμα και μ’ ένα 2-0 στην πλάτη της. Είχαμε αρκετές φάσεις που θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε στο σκορ, δυστυχώς δεν είχαμε τύχη, πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο την τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε την ποιότητα και θεωρώ και την τύχη να βάλει το γκολ στο τέλος».

Για το αν έλειψε μόνο η τελική πάσα: «Είναι το καθαρό μυαλό να βγάλεις μία τελική πάσα ή να κάνουμε την τελική επαφή γκολ, χάσαμε το τετ ατ τετ που έβγαλε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Είχαμε φάσεις και προϋποθέσεις να βγούμε μπροστά να κάνουμε κι άλλο γκολ, πρέπει να το δουλέψουμε αυτό γιατί έχουμε ξαναχάσει παρόμοιες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να το βάλουμε εμείς το τετ α τετ, τελικά έβαλε το γκολ ο Ολυμπιακός στο 98’ με ένα άπιαστο σουτ πραγματικά».