ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟCHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 12 Απριλίου 2023 – 00:18

4

Ο διεθνής Γάλλος στόπερ κόντρα στη Σίτι απλώς δεν σταματούσε να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο κυρίως σε μεταβιβάσεις του!

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό επιδόθηκε σε ρεσιτάλ… γκάφας στο Σίτι – Μπάγερν Μονάχου (3-0). Ο Γάλλος στόπερ έχασε τη μπάλα έχοντας καίρια ευθύνη στη φάση του 2-0 ενώ ήταν ο λόγος που οι Άγγλοι απείλησαν και άλλες φορές. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

4 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Μπάγερν: Σανέ και Μανέ πλακώθηκαν μετά τη συντριβή! Μπάγερν Μονάχου: Στο πλευρό του Ουπαμεκανό, δέχθηκε «τσουνάμι» ρατσιστικών μηνυμάτων μετά την ήττα από τη Σίτι Μπάγερν Μονάχου: Η ομιλία του Όλιβερ Καν μετά την ήττα από την Σίτι (vid)BEST OF LIQUID MEDIA “Ήμασταν έτοιμοι να συλλάβουμε τη 17Ν, πριν σκάσει η βόμβα του Ξηρού – Ξέραμε μέλη της” (vid) Toto Wolff: Πώς το «αφεντικό» της Mercedes F1 έγινε δισεκατομμυριούχος Άναψε το λαμπάκι της βενζίνης στο αυτοκίνητο; Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις ακόμη