ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟCHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 18 Μαΐου 2023 – 00:05

5

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον γιο του και τον Κούλη Δουρέκα παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι της Σίτι με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στο γήπεδο της Σίτι ως προσκεκλημένος των γηπεδούχων μαζί με τον γιο του.

Σε έναν αγώνα όπου η ομάδα του Μάντσεστερ νίκησε με το ευρύ 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Etihad Stadium ήταν και το στέλεχος της Φόρεστ και άλλοτε του Ολυμπιακού, Κούλης Δουρέκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Tags: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 5 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Μάντσεστερ Σίτι: Εννιά παίκτες των «πολιτών» είχαν έστω μία τελική στο πρώτο ημίχρονο Αντσελότι: «Την επόμενη χρονιά θα είμαι στη Ρεάλ για να παλέψουμε για το Champions League» Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Πανευτυχής ο Γκουαρδιόλα, αγκάλιαζε έναν έναν τους παίκτες του (vid)BEST OF LIQUID MEDIA «Αλήθεια με ρωτάτε αυτό;»: Γιατί πήγε να «ξεφύγει» η συζήτηση Τζίμα με Τσίπρα «Βγάζω 100.000 ευρώ ετησίως και δουλεύω 8 ώρες την εβδομάδα» – Η λύση 24χρονης barista Βλέπεις τη γάτα ή το ποντίκι; Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει το πιο θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου