Newsroom 27 Μαΐου 2023 – 10:02

Πρόκειται για ένα μοναδικό είδος προσωπικότητας αν είσαι άντρας.

Θα έχεις ακούσει σίγουρα για τους Alpha και Sigma males, που είναι οι κυρίαρχες τάσεις της τοξικής αρρενωπότητας αλλά ανάμεσα στους 5 τύπους της ανδρικής προσωπικότητας είναι και οι Zeta males, που δεν έχουν καμία σχέση με τους παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ατρόμητος – ΑΕΚ: Έλυσε τη σιωπή του για τη μεζούρα και τα δοκάρια στο Περιστέρι Μιλουτίνοφ: Στα μπουζούκια ο Σέρβος σέντερ, τραγούδησε την «παράνοια» του Νίνο (vid) Κωπηλασία: Στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού ο Ντούσκος, στον Β’ τελικό η ΦράγκουBEST OF LIQUID MEDIA Διαμαντής Καραναστάσης: Ποιος είναι ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου Κιάνου Ριβς: Ο σταρ του John Wick γιορτάζει τα 100 χρόνια της Suntory με δύο νέα limited edition single malt ιαπωνικά ουίσκι Το τεστ του δωματίου θα αποκαλύψει αν είχες εύκολη ή τραυματική παιδική ηλικία