Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό της Ρέιντζερς με τον Ολυμπιακό και τη νίκη της ομάδας του με 1-3 μίλησε για αρκετά θέματα από τη Σκωτία.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επισήμανε ανάμεσα στα άλλα στη συνέντευξη Τύπου:

Τα θύματα από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Πριν ξεκινήσω θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και τη συμπαράστασή μου στα θύματα από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Όλοι στην οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζουμε τη θλίψη μας και τη συμπαράστασή μας.

Το σύστημα που χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός: Στην πραγματικότητα όσον αφορά στην επίθεση ήταν ένα 4-3-3 και στην άμυνα ένα 4-2-3-1. Θέλουμε να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και με τα χαρακτηριστικά των παικτών μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε. Να τελειοποιηθούμε και φυσικά θα δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα. Φυσικά χρειαζόμαστε να γνωριστούμε πολύ καλύτερα μεταξύ μας, να γνωρίσουμε πιο καλά το παιχνίδι μας και φυσικά θα εξαρτηθούν πολλά από τις προσθήκες.

Τις επιλογές σε σχέση με την 11άδα, την άμυνα και το κέντρο (πχ κέντρο άμυνας και Μαντί Καμαρά): Το μόνο πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις με παλιούς και νέους παίκτες και οποιοσδήποτε εθνικότητας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε την πιο καλή έκδοση του κάθε παίκτη. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όσους ξεκίνησαν και τις αλλαγές γιατί βοήθησαν.

Τα καλά λόγια από τους ανθρώπους της Ρέιντζερς: Ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια. Και εμείς πιστεύουμε πως η Ρέιντζερς είναι μία πολύ καλή ομάδα σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Αυτό που θέλουμε είναι σταθερότητα, ισορροπία και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.

Τον Φρέιρε: Δεν σχεδιάζω τις 11άδες πέντε ημέρες νωρίτερα. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε σε εκείνον την προετοιμασία του, όπως κάνουμε με όλους τους παίκτες. Δεν μπορώ να αποκλείσω ή να επιβεβαιώσω. Θα παρακολουθούμε τα βήματά του. Αυτό που μπορώ να σας πω ότι ήταν έτοιμος να παίξει και έχει έρθει με μία καταπληκτική συμπεριφορά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό: παίκτες που θέλουν να βρίσκονται εδώ και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και που είναι χαρούμενοι που είναι εδώ. Γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να δημιουργήσεις μία σταθερότητα.

Τον Καρβάλιο και την εικόνα του: Το εάν παίκτης θα παίζει συνέχεια εξαρτάται από τη διάθεσή του να βρίσκεται εδώ και να βοηθά την ομάδα, από την απόδοσή του φυσικά αλλά και την ικανότητα να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλά μαζί του. Δεν θα πρέπει να υπερενθουσιαζόμαστε όταν κάνει ένα καλό παιχνίδι έτσι δεν πρέπει να τον απορρίπτουμε όταν κάνει ένα κακό παιχνίδι. Να είμαστε σταθεροί. Σε κάθε περίπτωση ο συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες είναι που κάνει την ομάδα ανταγωνιστική.