Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από τον Παναθηναϊκό με 3-1 ανέφερε πως είναι… κακός προπονητής επειδή έχασε πέντε σερί φορές από τον Παναθηναϊκό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

O ΠΑΟΚ για πέμπτο διαδοχικό ματς στη σεζόν έχασε από τον Παναθηναϊκό, καθώς το Τριφύλλι πέρασε από την Πυλαία με 3-1 σετ. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς εμφανίστηκε απογοητευμένος, πήρε την ευθύνη για το αποτέλεσμα, άφησε ανανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και… χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «κακό προπονητή».

Οι δηλώσεις του τεχνικού των Θεσσαλονικιών:

«Παίρνω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα, οι παίκτες έκαναν ότι τους ζήτησα. Είχαμε και καλές και κακές στιγμές, φαίνεται πως… είμαι κακός προπονητής γιατί δεν προετοίμασα την ομάδα πνευματικά και χάσαμε για πέμπτη σερί φορά από τον Παναθηναϊκό, τον οποίo κέρδισα τέσσερις φορές σερί την περσινή σεζόν με τον Φοίνικα, παίρνοντας και έναν τίτλο. Φαίνεται πως είμαι… κακός προπονητής».

Αν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Δεν ξέρω, θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες..».