ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
20.12.2022 | 23:50

YOUTUBE

Τρία από τα αστέρια της εθνικής Αργεντινής, οι Λιονέλ Μέσι, Άνχελ ντι Μαρία και Πάουλο Ντιμπάλα, επέστρεψαν στον τόπο τους το Ροσάριο, με ένα από τα ελικόπτερα που τους φυγάδευσαν από την παρέλαση όταν αυτή διεκόπη!

Λιονέλ Μέσι, Άνχελ ντι Μαρία και Πάουλο Ντιμπάλα επέστρεψαν στη βάση τους έπειτα από τη φιέστα για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή.

Οι τρεις συμπαίκτες προέρχονται από το Ροσάριο και επέστρεψαν στον τόπο καταγωγής τους μαζί, με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Η παρέλαση στο Μπουένος Άιρες πάνω σε ανοιχτό πούλμαν διεκόπη απότομα για λόγους ασφαλείας και τους ποδοσφαιριστές μετέφεραν ελικόπτερα πίσω στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας. Αυτά ήταν και τα οχήματα των τριών αστέρων για τα σπίτια τους!

Το Ροσάριο βρίσκεται 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες και ένα ελικόπτερο επιστρατεύτηκε για να μεταφέρει τους τρεις ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τρίτης, όταν έγινε κατανοητό ότι οι γιορτές δεν θα συνεχίζονταν με την εθνική ομάδα παρούσα.

Οι παίκτες και υπάλληλοι του προπονητικού κέντρου βοήθησαν με τις αποσκευές τους και όταν όλα ήταν έτοιμα, το ελικόπτερο απογειώθηκε και άρχισε το ταξίδι του για το Ροσάριο, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα.