Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να πατήσει… φρένο στο σκοράρισμα, ενώ τόνισε πως η Βασίλισσα δεν τα παρατά ποτέ!

Απίθανος, ονειρικός Καρίμ Μπενζεμά. Όσα επίθετα κι αν χρησιμοποιήσει κανείς για να περιγράψει τον αειθαλή φορ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ικανά για να περιγράψουν την αδιανόητη εμφάνιση και το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Παρί για να οδηγήσει τους Μερένγκες στα προημιτελικά του Champions League.

Ένα χατ τρικ που τον έστειλε στο τρίτο σκαλί των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Βασίλισσας και ένα πάνω από τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, με τον Γάλλο άσο να φτάνει πλέον τα 309 γκολ με τη λευκή φανέλα.

Μετά το φινάλε του αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Μπενζεμά άφησε υποσχέσεις και για περισσότερα γκολ, ενώ έκανε σαφές πως η Ρεάλ είναι ακόμα ζωντανή και θα πάει μέχρι τέλους για κάθε τρόπαιο που διεκδικεί.

«Είμαι περήφανος που είμαι ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν θα σταματήσω εδώ. Θέλω να σκοράρω ξανά και ξανά. Η Ρεάλ είναι ακόμα ζωντανή και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς, ήταν φανταστικοί απόψε» ήταν τα λόγια του 34χρονου, ο οποίος ακολούθως στάθηκε και στον σούπερσταρ των Παριζιάνων, Κιλιάν Μπαπέ.

«Ο Κιλιάν ήταν απογοητευμένος μετά το παιχνίδι, είναι λογικό καθώς ήθελε να λάμψει όπως πάντα. Αλλά είναι νέος, έχει πολύ χρόνο για να το καταφέρει» κατέληξε.