ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
18.09.2024 | 19:28

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι φίλαθλοί του να προμηθευτούν εισιτήριο για το εκτός έδρας ματς με την Λιόν, για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν παράλληλα αντίστροφα και για την έναρξη της φετινής ευρωπαϊκής τους περιπέτειας.

Οι κάτοχοι του Conference League προκρίθηκαν απευθείας στους ομίλους της League Phase του Europa League και η Λιόν θα είναι η πρώτη τους αντίπαλος, στις 26 Σεπτεμβρίου στο “Groupama Stadium”, με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να κάνει γνωστό την Τετάρτη (18/9) μέσω ανακοίνωσης τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι φίλοι της να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στην Γαλλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του League phase του UEFA Europa League απέναντι στη Lyon, που θα διεξαχθεί στο “Groupama Stadium” την Πέμπτη 26/09/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη (19/09, 13:00) έως την Παρασκευή (20/09, 16:00) ή έως την εξάντλησή τους (με δικαίωμα αγοράς ενός {1} εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γαλλία). Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, η ημερομηνία γέννησης και ο κωδικός εισιτηρίου που θα βρείτε στο Gov.gr Wallet σας ή στο επιβεβαιωτικό email αγοράς.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους από τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας, η διάθεση των εισιτήριων θα συνεχιστεί την Παρασκευή 20/09 από τις 17:00 ή έως την εξάντλησή τους. Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, η ημερομηνία γέννησης και η κάρτα φίλαθλου του ερασιτέχνη ανά εισιτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα στη Lyon απαγορεύεται να μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να μεταβούν στο meeting point, το Eurexpo Lyon (an Exibition Center, Adress: Eurexpo Visiteurs Ouest, Boulevard de l’Europe, 69630 Chassieu), από τις 17:45 (τοπική ώρα) κι έπειτα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€.