Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την 23άδα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μέσα στα ονόματα των εκλεκτών ο Χάμες Ροντρίγκες αλλά φυσικά όχι ο Γιαν Εμβιλά.

Η ενημέρωση του ΟλυμπιακούΟ Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις τελικές επιλογές του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις καθώς ο Χάμες είναι στα 23 ονόματα που ανακοίνωσε ο Μίτσελ αλλά όχι ο τραυματίας Εμβιλά. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενώ απουσιάζει και το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενημέρωση του ΟλυμπιακούΗ αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/3, 19:00) εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης, και τελευταίας για την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, αγωνιστικής. Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (11/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

#AEKOLY: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/PfoXr2Qs6x

Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 11, 2023