Ο νεαρός Χανιώτης πορτιέρε θα παίξει για πρώτη φορά βασικός στο Νο1 ελληνικό ντέρμπι μετά την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ στην Opap Arena.

Ο Τζολάκης φέτος δεν έχει δεχθεί γκολ μεΟ 20χρονος Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει φτάσει φέτος τις 12 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, χωρίς αγωνιστικά βέβαια να έχει πάρει τις ευκαιρίες στο φουλ που θα ήθελε και ο ίδιος. Φυσικά και δεν… χρεώνεται κάτι αλλά πάντα ένα νέο παιδί θέλει να αγωνίζεται όσο το δυνατόν πιο πολύ. Ξέρει βέβαια πολύ καλά πως σε έναν Οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός θέλει και προσπάθεια και υπομονή.

Ο τραυματισμός του έμπειρου και διεθνούς γκολκίπερ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, έφερε ξανά στο προσκήνιο τον Τζολάκη. Πολύ πρόσφατα χρίστηκε βασικός με την ΑΕΚ στην Opap Arena και στο 0-0 με το οποίο έμεινε με την αντίπαλό του ο Ολυμπιακός.

Σε έναν αγώνα όπου ήταν σοβαρός, αποφασιστικός και πολύ καλός και με δυνατές επεμβάσεις. Τώρα όμως για πρώτη φορά θα καθήσει κάτω από τα δοκάρια σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα κεκλεισμένων των Θυρών. Είναι δηλαδή και ένα διαφορετικό ματς – αφού μιλάμε για το κορυφαίο ελληνικό ντέρμπι – αλλά θα έχει και την ιδιαιτερότητα πως ο Ολυμπιακός θα παίζει χωρίς τον κόσμο του. Θα είναι το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του Τζολάκη.

Ο Χανιώτης και διεθνής γκολκίπερ εκτός των άλλων στο Novibet Κύπελλο είχε κομβική επέμβαση στο πέναλτι του Γκρέι, βγάζοντάς το και έτσι δίνοντας πρόκριση. Υπενθυμίζεται πως με αυτόν βασικό ο Ολυμπιακός είχε πάρει Κύπελλο με την ΑΕΚ. Στο σύνολο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, της α’ ομάδας, έχει 29 αγώνες.

Ο Τζολάκης φέτος δεν έχει δεχθεί γκολ μεΤον Ατρόμητο στο 2-0 στην κανονική διάρκειαΤον Βόλο στο 5-0 στα play-OffsΤην ΑΕΚ στο 0-0 στα play-OffsΤον Άρη στο 1-0 στο Novibet Κύπελλο ΕλλάδαςΤον Άρη στο 0-1 στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας