Ληστεία στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακό προπονητηρίου τοξοβολίας του ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, από την οποία υπήρξαν και τραυματισμοί.

«Ληστρική επίθεση» στο ολυμπιακό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Αυτή έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (10/1) και μάλιστα υπήρξαν τραυματίες από την επίθεση.


Η ανακοίνωση της ΕΟ Τοξοβολίας

«Οι προηγούμενες ημέρες βρίσκουν την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, βαθιά πληγωμένη μετά την αδιανόητη ληστρική επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη 10/01/2023, τις πρωινές ώρες το Ολυμπιακό Προπονητήριο στο ΟΑΚΑ.

Μια πραγματική ολοκληρωτική καταστροφή αφού εκλάπησαν αντικείμενα και o εξοπλισμός της Ομοσπονδίας, μεγάλης αξίας από τις έξι αποθήκες που διέθεταν οι εγκαταστάσεις.

Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και τις Αστυνομικές Αρχές και έχει ξεκινήσει η καταγραφή στα αντικείμενα που εκλάπησαν ώστε να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά.

Η ΕΟΤ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες της επίθεσης. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία του προπονητήριου».