Ο Βαλμπουενά…αποκάλυψε πως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε μόλις το δεύτερο από αέρος γκολ της καριέρας του και το πρώτο ήταν σε φιλικό της Εθνικής Γαλλίας με την αντίστοιχη της Γερμανίας το 2013.

Το δρόμο για τη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Μετά το ματς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε στην Cosmote TV και… θυμήθηκε πότε άλλοτε έχει βρει δίχτυα από… αέρος. «Είναι η δεύτερη φορά. Το έχω κάνει και με τη Γαλλία κόντρα στη Γερμανία και είμαι ευτυχισμένος που το κατάφερα», σχολίασε και αναφέρεται σε ένα φιλικό των «τρικολόρ» με τα «πάντσερ» τον Ιούνιο του 2013, όταν και το είχε πράξει στο 44′ της αναμέτρησης.

Για τον αγώνα σχολίασε ότι «ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Εχουμε καινούριο προπονητή, καινούρια ενδεκάδα. Ηταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο το πρωτάθλημα. Παίξαμε με παθός και θέληση κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν βλέπει βελτίωση στην ομάδα. «Νομίζω ότι γίνεται δουλειά. Εχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να δείξει τις ιδέες του και εμείς προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) έπαιξαν νέοι παίκτες και έδειξαν καλή εικόνα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ. με τον Απόλλωνα Λεμεσού) και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας βελτίωση».