Η τελευταία σημείωση αναφορικά στο μέλλον του Μάριο Χεζόνια είναι η πληροφορία που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής 16/6 και θέλει τον Κροάτη φόργουορντ να έχει ανανεώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα τρία η τέσσερα χρόνια.

Δεν έχει τελειωμό η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια! Το συμβόλαιο του Κροάτη πρώην NBAer με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται φέτος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Σίρο Λόπεζ, ο Χεζόνια έδωσε τα χέρια με τη «Βασίλισσα» προκειμένου να συνεχίσει στους Blancos για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, ο Κροάτης τόνισε πως θέλει να φέρει περισσότερους τίτλους με τη Ρεάλ. Ακολούθως η Marca έκανε λόγο για συμφωνία του Χεζόνια με την Μπαρτσελόνα, εξηγώντας ότι έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο για τέσσερα χρόνια και 12 εκατομμύρια.

Εν τέλει, οι Καταλανοί αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκησή του ενώ ο Χεζόνια φερόταν να εξετάζει παράλληλα και τις επιλογές του στο ΝΒΑ. Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί αν οι τελευταίες πληροφορίες ευσταθούν και ο Κροάτης παραμείνει στο WiZink Center.

— El Partidazo de COPE (@partidazocope) June 16, 2024