ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
12.07.2024 | 22:43

Μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του πρώτου καλοκαιρινού φιλικού επί ελληνικού εδάφους, ο Παναθηναϊκος έκανε γνωστή την αποστολή του για τον αγώνα που θα δώσει απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στη βάση του μετά από την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Αυστρία και μετράει ήδη αντίστροφα για το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους.

Αυτό θα είναι το Σάββατο (13/7, 21:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στην Λεωφόρο, με τους πράσινους να κάνουν γνωστή την αποστολή τους το βράδυ του Σαββάτου.

Σημειώνεται πως δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ0-Μπράουν και οι Σλοβένοι Βέρμπιτς, Σπόραραν και Τσέριν, με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς να είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ:

Με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (12/07) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ Λάρνακας (13/07, 21:00).

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, τακτική και εξάσκηση στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιεγκό Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Κάτρης, Φικάι, Νταμπίζας.