ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ Newsroom 26 Ιανουαρίου 2023 – 22:21

9

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έσπευσε να χειροκροτήσει θερμά τους παίκτες της ομάδας παρά τον αποκλεισμό στο Novibet Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο Novibet Κύπελλο μένοντας εκτός της συνέχειας. Παρόλα αυτά ο κόσμος των γηπεδούχων στη Λεωφόρο χειροκρότησε τους παίκτες της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

9 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Γιοβάνοβιτς: «Οταν μια μεγάλη ομάδα χάνει έναν στόχο, όπως χάσαμε εμείς το Κύπελλο, πληγώνεται» Ίνγκασον: «Πιέσαμε τον εαυτό μας και πήραμε την πρόκριση» Ολιβέιρα: «Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω στο πέναλτι»BEST OF LIQUID MEDIA «Πεθαίνω να βλέπω γυναικεία σώματα»: Πασίγνωστη Ελληνίδα youtuber στο Only Fans! (vds) «Είδε και αποείδε η Φουρλής με την αγορά της Τουρκίας και αποφάσισε να την αποχαιρετήσει…» My Year of Dicks: Η μικρού μήκους για μια 15χρονη που θέλει να χάσει την παρθενιά της, είναι στα φετινά Όσκαρ (vid)