Ο Άντρια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον κράτησε για τρεις ημέρες μακριά από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και σήμερα προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2022-23 κόντρα στη Λέφσκι και εκεί έχει στραφεί όλη η προσοχή των «ασπρόμαυρων».

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου να ενταχθούν στο κλίμα τα νέα πρόσωπα και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο σημερινό training report.

Tο πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις και τα τελειώματα.

Τα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως ο Άντρια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα αναφορικά με την συμμετοχή στον αγώνα της Πέμπτης (21/7) απέναντι στη Λέφσκι.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.