Αγγλικό δημοσίευμα φέρνει τη Στόουκ ως άμεση ανταγωνίστρια του ΠΑΟΚ για τον Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς, ωστόσο στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς και ο 24χρονος Μαυροβούνιος της Σέλτικ είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας ώστε να αντικαταστήσει τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Οι Κέλτες αν και προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν (40 ματς, πέντε γκολ, τέσσερις ασίστ) έχουν σχεδόν «ανάψει» το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπου αρχικά οι Θεσσαλονικείς θα καλύψουν το τρέχων συμβόλαιό του για την τρέχουσα σεζόν και στο φινάλε της θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η ιστοσελίδα «TeamTalk» μετέδωσε πριν από λίγο πως στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες έντονο «ανταγωνισμό» από την Στόουκ που συμμετέχει στην Championship, όμως στην Τούμπα δεν φαίνεται να ανησυχούν. «Εχει γίνει γνωστό ότι ο παίκτης πρόκειται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά οι πληροφορίες του TeamTalk τον θέλουν να οδεύει ως δανεικός στην Στόουκ», μετέδωσε σχετικά.