Διχασμός στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν με τους παίκτες των Παριζιάνων, να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι έκανε την μεγάλη έκπληξη και ένταξε στο ρόστερ της τον Λιονέλ Μέσι. Παρ’ όλα αυτά η σπουδαία μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού δεν έφερε την άνοιξη στους Παριζιάνους μιας και πλέον η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται εκτός Ευρώπης και μοναδικός της στόχος είναι πλέον το πρωτάθλημα.

Αυτός ο μήνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για την γαλλική ομάδα, καθώς είδε μέσα σε λίγες ημέρες την Ρεάλ να την αποκλείει από το Champions League και τη Μονακό να την αναγκάζει σε βαριά ήττα με 3-0 στο Πριγκιπάτο. Μετά από αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα το κλίμα στις τάξεις της Παρί δεν είναι και το καλύτερο. Σύμφωνα με το RMC, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι τραγικό μιας και έχουν δημιουργηθεί δύο κλίκες.

Εκείνη που συμπεριλαμβάνει όλους τους Λατινοαμερικάνους αστέρες και την άλλη που περιλαμβάνει εκείνους που μιλάνε γαλλικά. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ακόμα και μετά την ήττα από τους Μονεγάσκους, δεν βγήκε κανένας παίκτης της ομάδας να συζητήσει και να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του ενόψει της συνέχειας. Ειδικά στο ταξίδι της επιστροφής στη γαλλική πρωτεύουσα επικρατούσε σιωπή.

Επιπλέον, το γαλλικό Μέσο κάνει λόγο για τις διαφορές στις αντιδράσεις των παικτών της Παρί, όταν γινόταν φάουλ σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα όταν είχε χτυπήσει ο Νεϊμάρ αρκετοί συμπαίκτες του έσπευσαν να το συμπαρασταθούν. Κάτι που δεν έγινε στον Χακίμι, ο οποίος έχει χτίσει εξαιρετική φιλία με τον Κιλιάν Μπαπέ.