Η Έμμα Ραντουκάνου έκανε επεμβάσεις στα χέρια της και στον αστράγαλο και θα χάσει τα επόμενα μεγάλα τουρνουά.

Η Έμμα Ραντουκάνου αποφάσισε να προχωρήσει σε επεμβάσεις και στα χέρια της και στον αριστερό αστράγαλο, με την ελπίδα να δώσει λύσεις στα προβλήματα των τραυματισμών που την ταλαιπωρούν.

Η 20χρονη από τη Βρετανία με χειρόγραφη ανακοίνωση στις σελίδες της στα social media, εξήγησε πως τους τελευταίους 10 μήνες αναγκάστηκε να παίζει με τραυματισμούς και στα δυο της χέρια.

Μετά και τον τελευταίο της τραυματισμό στον αστράγαλο, που την έκανε να αποσυρθεί από το τουρνουά της Μαδρίτης, η παίκτρια αξιοποίησε την ευκαιρία και την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει στον αστράγαλο, για να κάνει επεμβάσεις και στα χέρια της, σε ένα διπλό χειρουργείο.

Ως εκ τούτου, αναμένεται να απουσιάσει από τα γήπεδα για κάποιους μήνες και σίγουρα θα χάσει τα μεγάλα τουρνουά του καλοκαιριού, χάνοντας τόσο το γαλλικό Όπεν, όσο και το Wimbledon.

pt1 pic.twitter.com/sS7Url5j0p

— Emma Raducanu (@EmmaRaducanu) May 3, 2023H Ραντουκάνου, που βρίσκεται στο Νο.85 της παγκόσμιας κατάταξης, έγραψε: «Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν δύσκολοι καθώς αντιμετώπισα έναν επαναλαμβανόμενο τραυματισμό σε οστό και των δύο χεριών. Προσπάθησα ό,τι καλύτερο για να διαχειριστώ τον πόνο και να τον ξεπεράσω στο μεγαλύτερο μέρος του τρέχοντος έτους και στο τέλος του περασμένου, μειώνοντας δραματικά τον φόρτο προπόνησης, χάνοντας εβδομάδες προπόνησης, δυστυχώς δεν ήταν αρκετό».