Οι θρύλοι του μπάσκετ, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Γκάλης, έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στο πλαίσιο της φαντασμαγορικής βραδιάς προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη!

Το μήνυμα των θρύλων του μπάσκετ σε ΣπανούληΣτη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, την οποία διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αστέρες τόσο του ευρωπαϊκού, όσο και του παγκοσμίου μπάσκετ έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Στις ευχές που προηγήθηκαν από Μίτσιτς, Ντε Κολό, Χάκετ μεταξύ άλλων, προστέθηκαν «θρύλοι» του αθλήματος. Ο Λούκα Ντόντσιτς άλλωστε δε θα μπορούσε να λείπει από την εξίσωση, έχοντας εκφράσει τον θαυμασμό του στον Σπανούλη από τότε που ήταν μικρός.

Σπανούλης στο Gazzetta: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά αν δεν ήμασταν οικογένεια!»Ενώ ακόμα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη σπουδαία καριέρα του Σπανούλη, οι Νοβίτσκι, Μαριάνοβιτς, Πάου Γκασόλ αλλά και ο δις MVP του NBA και πρωταθλητής φέτος με τους Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Το φινάλε βέβαια ήταν η κορύφωση. Ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε στον θρυλικό αρχηγό του Ολυμπιακού, θέλοντας και εκείνος να γίνει παράδειγμα για πολλά παιδιά όπως ο ίδιος.

Το μήνυμα των θρύλων του μπάσκετ σε Σπανούλη