Ο Άρης Σοϊλέδης εξήγησε τι είπε η ομάδα του στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και ο Γιώργος Κατσαούνης εκνευρίστηκε και δημιούργησε ένταση στο Survivor.

Οι τσακωμοί στο Survivor δεν έχουν τέλος και στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/4), δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιανού, ο Κατσαούνης ανέφερε πως άκουσε τους συμπαίκτες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να του λένε να μην αγωνιστεί.

Απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του είπε να μιλήσει ανοιχτά για να βγουν στο «φως» οι προθέσεις της ομάδας του.

Ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε σ’ αυτό, λέγοντας πως εκείνος του είπε να μπει και να παίξει, «εγώ του είπα μπες, κι αν πονέσεις βγες. Δεν του λέει κανένας να μην παίξει, σταματήστε αυτή την καραμέλα. Πάμε να παίξουμε και σας παρακαλώ σταματήστε να ψάχνετε να κατηγορείτε κάποιον συνεχώς. Σταματήστε!».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Άρη, λέγοντας ωστόσο ότι υπήρξαν κάποιοι που τον παρότρυναν να μην παίξει. «Είναι όπως τα περιέγραψε ο Άρης. Μου δημιουργούν ταχυκαρδία, μου λένε ότι ο Κατσαούνης με επιλέγει επίτηδες για να κερδίζει και ότι δεν με προστατεύει αυτή τη στιγμή αλλά με εκθέτει. Κάποιοι μου είπαν να μην παίξω, ο Σπύρος ο Τάκης, αυτά είχα να πω», ανέφερε.

Ωστόσο αυτά που είπε ο ποδοσφαιριστής εξόργισαν τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος ανέφερε: «Το παιδί μίλησε. O Εμμανουήλ μίλησε. Τις πονηριές των μπλε δεν θα τις ανεχτώ εγώ», είπε αρχικά.

«Τι να ανεχτείς ρε φίλε;», του είπε ο Σοϊλέδης και ο Κατσαούνης απάντησε: «Δεν το μαζεύεις το στόμα σου; Ρε μάζεψε το στόμα σου, ρε. Άρη μάζεψε το στόμα σου. Δεν λέω ότι δεν λέει ψέματα αλλά σήμερα δεν λέει. Δεν σε συμφέρει να παίξει γιατί είναι εδώ το έπαθλο και ξέρετε ότι θα φέρουμε στάνταρ νίκες».

Τελικά επενέβη ο Γιώργος Λιανός για να εκτονώσει την ένταση.