Νεαρή από την Βέροια σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη γιατί η υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων του ΟΣΕ, δεν έκανε δεκτό το πάσο της και ταξίδεψε στο 7ο βαγόνι και όχι στο 2ο.

Απίστευτη ιστορία μια φοιτήτριας από την Βέροια, η οποία σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη επειδή ταξίδεψε στο 7ο βαγόνι και όχι στο 2ο λόγω του ότι η υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων του ΟΣΕ δεν δέχθηκε το φοιτητικό της πάσο. Μια δυσάρεστη απόφαση από την υπηρεσία που ωστόσο έσωσε την ζωή της 22χρονης Ελένης από πόλη της Ημαθίας.

Η Ελένη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπως αναφέρει το verianet.gr, για όσα έζησε στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέροντας αρχικά: «Σταματήσαμε Παλαιοφάρσαλα. Μας είπαν ότι υπάρχει φόρτος στις γραμμές. Δεν ανησυχήσαμε. Απλά περιμέναμε. Μετά το τραίνο ξεκίνησε. Φτάσαμε Λάρισα. Διάβαζα ένα βιβλίο. Ό νεαρός που καθόταν δίπλα μου, μού είπε: «Ο ελεγκτής μιλώντας στον ασύρματο, έλεγε «μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε τον κόσμο σε λεωφορεία»; Δεν το εκλάβαμε σαν κάτι ανησυχητικό. Θεωρήσαμε πως αφορούσε τη διαχείριση του πλήθους των επιβατών».

Στην συνέχεια η 22χρονη φοιτήτρια αναφέρει τα όσα έζησε την στιγμή της σύγκρουσης και κλείνει λέγοντας το πως σώθηκε. Το ότι δηλαδή ήταν να κλείσει στο 2ο βαγόνι, αλλά δεν δέχθηκαν το πάσο της και αναγκάστηκε να κλείσει στο 7ο. Μια εξέλιξη που της έσωσε την ζωή.