Τσιούππης – Tsiouppis

Ήττα η Βουλιαγμένη από την Μπαρτσελόνα, με την Τζένοβα για την πρόκριση στο Euro Cup

Ήττα η Βουλιαγμένη από την Μπαρτσελόνα, με την Τζένοβα για την πρόκριση στο Euro Cup

H Βαρκελώνη ηττήθηκε στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 13-11 και στον αγώνα με την Τζένοβα Κουίντο θα παίξει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να νικήσει την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη, ηττήθηκε με 13-11, όμως αλλά διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση από τον 3ο προκριματικό όμιλο στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Οι «μπέμπηδες» την Κυριακή (29/9, 11:30) στο παιχνίδι με την ιταλική Τζένοβα Κουίντο, θα παίξουν για την πρόκρισή τους. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου η Σολάρις Σίμπενικ νίκησε την Τζένοβα με 12-9.

Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, με διαφορά ενός γκολ.

Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε με πέναλτι του Αλμύρα με 11-11 στα 4:07 πριν από τον τέλος, όμως η Μπαρτσελόνα είχε τον τελευταίο λόγο, φθάνοντας στο 13-11 και στην πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Ν. Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής.

Exit mobile version