Τσιούππης – Tsiouppis

ΑΕΖ Ζακακίου: Με τον «αέρα» των δύο «Χ» για την πρόκριση-έκπληξη!

ΑΕΖ Ζακακίου: Με τον «αέρα» των δύο «Χ» για την πρόκριση-έκπληξη!

Πολύ δύσκολο έργο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου έχει η Αθλητική Ένωση Ζακακίου.

Μία από τις δυσκολότερες αποστολές απόψε για την ΑΕΖ, μιας και η ώρα 19:00 στο ΓΣΠ θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια για τον μονό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Η Ομόνοια δεν κατάφερε να κερδίσει στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα τη Ζακακιώτικη ομάδα, ούτε στον α΄ γύρο στο ΓΣΠ, ούτε και στον β΄ στο «Αμμόχωστος».

Η ΑΕΖ κατάφερε την 07η αγωνιστική και συγκεκριμένα την 07η Οκτωβρίου 2023 και έφυγε από το ΓΣΠ με το ισόπαλο 3-3, ενώ από ένα βαθμό πήραν και οι δύο ομάδες στην 20η αγωνιστική, την 21η Ιανουαρίου 2024, όταν έμειναν στο 0-0 στο «Αμμόχωστος».

Η ΑΕΖ δεν κέρδισε, αλλά ούτε έχασε από την Ομόνοια στο φετινό πρωτάθλημα. Εντούτοις, απόψε ένας πρέπει να κερδίσει. Στην ΑΕΖ περισσότερο έχουν το μυαλό τους στραμμένο στους αγώνες μπαράζ και στο πως θα καταφέρουν να απομακρυνθούν από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στη β΄ κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή είναι σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, υπάρχουν, όμως, ακόμη 13 αγωνιστικές για τον β΄ όμιλο και ευελπιστούν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής.

Παρόλα αυτά, όμως, καλούνται να στρέψουν προσοχή σήμερα στον θεσμό του κυπέλλου, έτσι δεν θα πάνε και… αδιάφοροι στο ΓΣΠ για να παλέψουν κόντρα στην Ομόνοια και ότι βγει.

Εάν και εφόσον υπερβάλουν εαυτούς και καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, τότε θα είναι μία… σούπερ έκπληξη για την ΑΕΖ να βρεθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου αποκλείοντας στα προημιτελικά την Ομόνοια.

Exit mobile version