Τσιούππης – Tsiouppis

ΑΕΚ: Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ τσεκάρουν ξανά Γκαρσία στο ντέρμπι, new entry η Τορίνο

ΑΕΚ: Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ τσεκάρουν ξανά Γκαρσία στο ντέρμπι, new entry η Τορίνο

ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία
INTIME SPORTS

Για ακόμα μια φορά φέτος ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στο επίκεντρο τσεκαρίσματος από συλλόγους του εξωτερικού, με τις πλέον σοβαρές αποστολές στο αποψινό ντέρμπι να προέρχονται από την Άιντραχτ και τη Βόλφσμπουργκ, ενώ και scout της Τορίνο αναμένεται να βρίσκεται στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η OPAP Arena θα φιλοξενήσει scouts ευρωπαϊκών (και όχι μόνο) συλλόγων. Δεν είναι η πρώτη φορά που στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθεί ο αρχισκόρερ της ΑΕΚ και δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Λιβάι Γκαρσία.

Η συγκυρία όμως, με το αποψινό ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό (8/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24 και με ηχητική περιγραφή) αποτελεί ιδανικό μαγνήτη (και προφανώς αξιόπιστο crash test) για ένα ακόμα ενδελεχές τσεκάρισμα του επιθετικού των κιτρινόμαυρων.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του SPORT24, για ακόμα μια φορά για χάρη του διεθνή από το Τρινιντάντ θα έχει απεσταλμένο σε φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ η Άϊντραχτ, η οποία πραγματοποιεί εντονότατο και για διάφορες περιπτώσεις scouting στην τρέχουσα σεζόν στην Ελλάδα, έχοντας τον Γκαρσία σταθερά σε πρώτο πλάνο κάθε σχετικού ταξιδιού.

Η δεύτερη ομάδα με αποστολή scout απόψε θα είναι η Βόλφσμπουργκ. Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2021 οι “λύκοι” είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον 26χρονο άσο, με την ΑΕΚ να αρνείται.

Έκτοτε, δεν έχουν ξεχάσει τον Γκαρσία και ειδικά με τα φετινά πεπραγμένα του σε θέση διαφορετική από εκείνη που τον είχαν αρχικά ξεχωρίσει, έχουν εντατικοποιήσει το τσεκάρισμά τους.

Πέραν των δύο γερμανικών συλλόγων και του σοβαρού και εκδηλωμένου ενδιαφέροντος τους και η Τορίνο έχει ενημερώσει για την παρουσία scout στο ντέρμπι, ενώ ασφαλώς μπορεί να εκτιμηθεί πως πέραν των συγκεκριμένων, θα υπάρχουν και απεσταλμένοι συλλόγων, οι οποίοι δεν έχουν ενημερώσει σχετικά.

Έτσι κι αλλιώς άλλωστε, το ενδιαφέρον για τον Γκαρσία και προέρχεται από διάφορες πλευρές και δεν είναι μόνο φετινό.

Exit mobile version