Τσιούππης – Tsiouppis

ΑΕ Ζακακίου: Πήρε έναν βαθμό που την «τονώνει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας

ΑΕ Ζακακίου: Πήρε έναν βαθμό που την «τονώνει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Η ΑΕΖ, αν και ήρθε ισόπαλη με τον Απόλλωνα στην 21η αγωνιστική (27/1,0-0), κρατάει τα θετικά, με τον πολύτιμο βαθμό που πήρε να της δίνει ώθηση για τα δύσκολα ματς που έρχονται.

Άπαντες στην ΑΕ Ζακακίου γνώριζαν πως είχαν πολύ δύσκολη αποστολή το Σαββατόβραδο μέσα στο «ΆλφαΜέγα Stadium» κόντρα στον Απόλλωνα (27/1) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, όμως, όπως μας έχει συνηθίσει, σε αρκετά παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, παρουσίασε… τσαμπουκά, πάθος, κοίταξε κατάματα τον αντίπαλο, είχε και σε πολύ καλή βραδιά τον πορτιέρο Μιλοσάβλιεβιτς και κατάφερε να αποδράσει από το γήπεδο της Λεμεσού με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λευκή ισοπαλία, δεύτερη συνεχόμενη για την ΑΕΖ Ζακακίου, μετά από αυτή της περασμένης αγωνιστικής εντός έδρας με την Ομόνοια, όπου τέτοια αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες, δίδουν το… στίγμα για να συνεχιστεί η προσπάθεια για εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

Πρόκειται για έναν… χρυσό βαθμό για την ΑΕΖ μες τη Λεμεσό, αν και θα μπορούσε να χτυπούσε το παιχνίδι μετά που είχε την αριθμητική υπεροχή με την αποβολή του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Λέουβενμπεργκ, αλλά και στα τελικά στάδια που εξάσκησαν πίεση οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχανε και τον βαθμό που πήρε.

Όπως και να ‘χει, ο βαθμός αυτός ανέβασε θέση την ΑΕΖ, έπιασε και την Καρμιώτισσα στους 14 βαθμούς και όλοι περιμένουν πως και πως τη δύσκολη συνέχεια με πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Τα πολύ δύσκολα εμπόδια έχουν και συνέχεια για την ομάδα του Λιάσου Λουκά, μιας και για την 22η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο «Αμμόχωστος» την Ανόρθωση, η οποία είναι… πληγωμένη από χθες μετά την εντός έδρας ήττα από την ουραγό Δόξα Κατωκοπιάς.

Exit mobile version