Τσιούππης – Tsiouppis

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/01) στο Gazzetta

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/01) στο Gazzetta

Ο Αλεξάνδρος Βεζένκοβ που επέκτεινε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, το «ντου» του Παναθηναϊκού για Αντούνα και τα σχέδια του Άρη στην «Τούμπα», όλα στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η ανανέωση του Βεζένκοβ και το «χαλί» εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού για ΑντούναΑθλητικά πρωτοσέλιδα: Τι γίνεται με Κικάνοβιτς, τα σχέδια του Άρη για το ντέρμπι της «Τούμπας»Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η ανανέωση του Βεζένκοβ και το «χαλί» εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού για ΑντούναSport Day: «Πρασινίζει» ο Αντούνα, Κίνηση-ματ με Βεζένκοβ μέχρι το 2025. Με Ροντινέι στη Νίκαια για το διπλό.

Live Sport: Δίνει 8 εκατ. ευρώ για Αντούνα ο Παναθηναϊκός, στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως στο τριετές συμβόλαιο οι απολαβές του. «Θρυλικός Σάσα» μέχρι το 2025. Με τον «μαέστρο» Παόλο Φερνάντεθ στη «λίμνη» η ΑΕΚ.

Φως των Σπορ: Μένει στο λιμάνι ο Βεζένκοβ. Θέμα ημερών ο αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό. Από τα ξημερώματα οι ουρές για το λαϊκό προσκύνημα του Πελέ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Οι Αγγελόπουλοι «έδεσαν» τον Βεζένκοβ μέχρι το 2025. Πρώτο «όχι» του Ολυμπιακού στην Μπολόνια για Όλεγκ.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Τι γίνεται με Κικάνοβιτς, τα σχέδια του Άρη για το ντέρμπι της «Τούμπας»Αθλητική Ώρα των Σπορ: Ποιος ΠΑΟ; Απόψει υπάρχει μόνο ο ΠΑΣ. Στην αποστολή οι Φερνάντες και Βίντα για την ΑΕΚ. Το ευρωπαϊκό κίνητρο του Κικάνοβιτς και η εθνική Βοσνίας.

Metrosport: Τα δύο σχέδια του Πάρντιου για την «Τούμπα». Πρόκληση διαρκείας. Ο ΠΑΟΚ περιμένει από Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα και Νάρεϊ να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους στα γκολ.

Exit mobile version