Τσιούππης – Tsiouppis

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/11) στο Gazzetta

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/11) στο Gazzetta

Ο Νίκος Γιούτσος που έφυγε από τη ζωή, η σύλληψη του 21χρονου για την κροτίδα, οι ευρωπαϊκές μάχες κι ο σαμουράι Αλμέιδα.

«Προβοκάτσια με την κροτίδα»Σαμουράι ο Αλμέιδα, Σαββίδης: «Θα γίνει η Τούμπα»«Προβοκάτσια με την κροτίδα»Sport Day: Προβοκάτσια! Παραμονές της διάσκεψης για την έκδοση απόφασης απ’ την επιτροπή εφέσεων, συνελήφθη ως δράστης της κροτίδας ένας 21χρονος που εργάζεται σε καφέ οργανωμένου ΑΕΚτζή στα Πατήσια. Εμπαινε Γιούτσο αθάνατε, για τον 81χρονο θρύλο που έφυγε χθες από τη ζωή. Καλύτερα ο Μιλουτίνοφ, σοκ με Χουάντσο

Live Sport: Τρομερό σοκ, χειρουργείται σήμερα ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το σύνθημα και χτίζει τη νέα Τούμπα. Συνελήφθη ο δράστης της κροτίδας, αντίο σε έναν θρύλο, για τον Νίκο Γιούτσο που έφυγε από τη ζωή. Επιστροφή Ορτέγκα με Γουέστ Χαμ. «Ηγέτης για τίτλους», ο Ναν. Αλμέιδα, «ο σαμουράι της ΑΕΚ».

Φως των Σπορ: Μπήκε στον παράδεισο ο Νίκος Γιούτσος, ούτε βήμα πίσω με την Γουέστ Χαμ να μπάζει νερά στην άμυνα. Η βραδιά του Φορτούνη και η καλή παράδοση του Γιόβετιτς κόντρα στους Λονδρέζους. Ναν: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ακόμη κι αύριο».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Γιόβετιτς παίρνει τ’ όπλο του! Όλα δείχνουν ότι θα είναι το βαρύ πυροβολικό. Αγνώστου οπαδικής ταυτότητας ο 21χρονος που έριξε την κροτίδα. Θρήνος στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την τεράστια απώλεια του Νίκου Γιούτσου.

Σαμουράι ο Αλμέιδα, Σαββίδης: «Θα γίνει η Τούμπα»Ώρα των Σπορ: Σαμουράι: Συγκλονιστικό αφιέρωμα της UEFA για τον μοναδικό Ματίας Αλμέιδα. Γενική… επιστράτευση! Δίψα και αποφασιστικότητα στην ομάδα για την πολυπόθητη νίκη σε μια μεγάλη και ιστορική βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επιασε μπάλα ο Φερνάντεθ μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Metrosport: Ιβάν: Υποσχέθηκα Τούμπα και θα γίνει! Μαξίμοβιτς και δεξί μπακ, ο Σαββίδης άναψε πράσινο φως για την ενίσχυση που ζητά ο Λουτσέσκου. Βιεϊρίνια: Δεν θα είναι εύκολο με Αμπερντίν. Τώρα είναι η άμυνα! Πονοκέφαλος για Μάντζιο, οι λιγοστές επιλογές που έχει, οι λύσεις ανάγκης που έχει στη διάθεσή του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Exit mobile version