Τσιούππης – Tsiouppis

ΑΠΟΕΛ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Σα Πίντο μαζί με τον «12ο παίκτη» του

ΑΠΟΕΛ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Σα Πίντο μαζί με τον «12ο παίκτη» του

Μια από τις σημαντικότερες νίκες που έχει πάρει ο ΑΠΟΕΛ στη σεζόν, δεν θα μπορούσε να είναι η ίδια χωρίς τη στήριξη του κόσμου του που γέμισε ασφυκτικά το ΓΣΠ. Ο Σα Πίντο πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους, τους οποίους αποθέωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου μέσω Twitter.

Το ΓΣΠ βάφτηκε… πορτοκαλί στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη Λεμεσού, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta (15/2,1-0).

Το σύνολο του Σα Πίντο πανηγύρισε μία νίκη για την επιστροφή στην κορυφή, έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του, που έδωσε δυναμικά το «παρών» στο γήπεδο της Λεμεσού.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων» πήγε προς τους φιλάθλους, πανηγύρισε μαζί τους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Εκτός από τον κόουτς, και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης αποθέωσε μέσω twiter τους οπαδούς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΓΣΠ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χθες ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός, μέσα σε σωστά πλαίσια, έκανε το ΓΣΠ μία έδρα για να τρέμουν οι αντίπαλοι. Αυτή την έδρα και αυτή τη συμπεριφορά χρειάζεται η ομάδα. Έμειναν 11 αγώνες, Βήμα σε βήμα, αγώνα με αγώνα πάμε μαζί εκεί που αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ»

Exit mobile version