Τσιούππης – Tsiouppis

Βόλος: «Ας μας απαλλάξουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη»

Βόλος: «Ας μας απαλλάξουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωσε για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος εξαπολύωντας επίθεση κατά του διαιτητή Τσαγκαράκη δύο μέρες μετά το παιχνίδι.

Μπορεί ο Βόλος να κατόρθωσε να επικρατήσει με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες σε νοκ άουτ αγώνα για την 5η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος και να πάρει την πρόκριση, ωστόσο αυτό δεν καταπράυνε καθόλου τα παράπονα που είχε από την διαιτησία.

Έτσι, η ομάδα της Μαγνησίας έβγαλε ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας όπου επιτέθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης, Πέτρο Τσαγκαράκη χαρακτηρίζοντάς τον αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα και ανεπαρκή για τις πολλές κάρτες που έδειξε στο παιχνίδι, αλλά και το εις βάρος της πέναλτι που καταλόγισε.

Κάλεσε μάλιστα τους ιθύνοντες της διαιτησίας να απαλλάξουν τις ομάδες από «διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Για μία ακόμη φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με την απαράδεκτη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς του κυπέλλου της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδωσε 2 κόκκινες και 10 κίτρινες κάρτες, ενώ καταλόγισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, αποδεικνύοντας πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Επιτέλους οι ιθύνοντες της διαιτησίας ας μας απαλλάξουν από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη. Αλλωστε, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές για να τους διαδεχθούν».

Exit mobile version