Ο γεροΓιοβάισα ήπιε, ξέχασε τις… ευχές σας για τον άσο του Παναθηναϊκού και μπαίνει φορτσάτος για τα ντέρμπι της Κυριακής.

Κυριακή των ντέρμπι και φεύγω σφαίρα για προγνωστικά. Σύντροφοι ξέρω καλά τι πανικό προκάλεσα με την πρόβλεψή μου για τη νίκη του Παναθηναϊκού, μόνο τα ματάκια μου γνωρίζουν τι… ευχές είδα. Να υποσχεθώ πως δεν θα δώσω ξανά σημείο για τους «αιώνιους», μήπως και η… οργή του λαού εξαφανιστεί! Πάμε να σας αλλάξω τη διάθεση με το ντέρμπι της Λεωφόρου. Οχι, δεν θα σταθώ στον νικητή, γιατί δε… βλέπω! Το 3.20 στην ισοπαλία είναι ελκυστικό, αν και πάω στα σίγουρα, στο Under 2.5 με απόδοση 1.60. Kι επειδή είμαι ωραίος τύπος, τα Over 7.5 κόρνερ στο 1.53 είναι η δεύτερη επιλογή μου!

Ντερμπάρα βλέπω στο Λονδίνο κι εκεί φαβορί είναι η Τότεναμ. Ναι σύντροφοι, οι Spurs που λέμε και στο Βίλνιους. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Τότεναμ παίζει με τη Λίβερπουλ, όντας πιο ψηλά στη βαθμολογία μετά τον Δεκέμβριο του 2020. Τότε, οι Reds είχαν κερδίσει με 2-1 χάρη στο γκολ του Φιρμίνο στο 90’. Η τελευταία φορά, όμως, που υποδέχθηκαν τη Λίβερπουλ οι Λονδρέζοι σε ανάλογη περίπτωση ήταν και η τελευταία φορά που την κέρδισαν, με 4-1 τον Οκτώβριο του 2017… Θα τα καταφέρουν και πάλι; ΝΑΙ στο 3.20. Τύχη στην ομάδα του δε δίνει ούτε ο Κλοπ αυτό το διάστημα. Από Γενάρη και με τρεις μεταγραφές θα τη στηρίξουμε ξανά.

Πάμε να κλείσουμε την τριπλέτα με Γιούβε. Θλίβομαι σύντροφοι, δεν μπορώ να βλέπω αυτή την ομάδα να πηγαίνει άσχημα. Απογοήτευσε στο Champions League και κόντρα στην Ιντερ παίζει όλη τη χρονιά. Θα μείνει στο… κόλπο τίτλου; Η Γιούβε δε βρήκε δίχτυα σε κανένα από τα δυο προηγούμενα ντέρμπι με την Ίντερ, κάτι που για τελευταία φορά είχε συμβεί το 2010. Πριν 60 χρόνια είχε χάσει συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Θα σπάσει την παράδοση και ο άσος είναι στο 3.10. Αντε να δούμε γιατί φεύγω για… Κατάρ και δεν επιθυμώ να με συνοδεύσουν… κατάρες.