Τσιούππης – Tsiouppis

Η MV Agusta στα χέρια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Η MV Agusta στα χέρια της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της MV Agusta στην Ελλάδα.

Η δυναμική είσοδος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ στον κόσμο της μοτοσικλέτας επιβεβαιώθηκε με την ανάληψη της επίσημης αντιπροσωπείας των KTM, Husqvarna και GasGas. Η συνεργασία της εταιρείας με τον Όμιλο Pierer Mobility είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς οι συγκεκριμένες μάρκες μοτοσικλέτας έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και μια συνεργασία με έναν τόσο μεγάλο όμιλο μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Όμιλο Pierer, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε και την ανάληψη της επίσημης αντιπροσωπείας της MV Agusta στη χώρα μας. Η προσθήκη της MV Agusta στον Όμιλο Pierer στις αρχές του 2023, σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία για την Ιταλική εταιρία γεμάτη προοπτικές και νέες προκλήσεις.

Η ΜV Agusta δημιουργεί τέχνη σε δυο τροχούς και για πολλές δεκαετίες και αποτελεί κορωνίδα των premium εταιριών μοτοσικλέτας. Η πλήρης σειρά των μοντέλων του 2023 θα είναι διαθέσιμη τις ερχόμενες εβδομάδες.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ θα συνεργαστεί με τον κ. Βασίλη Ευθυμίου, που υποστηρίζει την MV Agusta τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα. Το κατάστημα «Efthimiou Moto» στην οδό Καλλιρρόης 33, θα αποτελέσει σημείο έκθεσης, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην Αθήνα.

Exit mobile version