Τσιούππης – Tsiouppis

Καστρίτης: Τρίτος «100αρης» προπονητής του Άρη

Καστρίτης: Τρίτος «100αρης» προπονητής του Άρη

Ο Γιάννης Καστρίτης, μετά και τον αγώνα με την ΑΕΚ έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία του Άρη που φτάνει τα 100 ματς στον πάγκο του. Πλέον βρίσκεται στην ίδια λίστα με τον Αντρέα Ματσόν και τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ Betsson στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, με τη «Βασίλισσα» να παίρνει τελικά τη νίκη με 70-59.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Καστρίτης, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει ένα μεγάλο επίτευγμα, καθώς πλέον έγινε ο τρίτος προπονητής που μετράει 100 ματς στον πάγκο του «αυτοκράτορα», στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο ίδιος μάλιστα βρίσκεται μόλις 1 αγώνα πίσω από τον δεύτερο της σχετικής λίστας, Αντρέα Ματσόν ενώ η κορυφή ανήκει στον Δημήτρη Πρίφτη που έχει συνολικά 109 παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καστρίτης της περασμένη σεζόν είχε γίνει ο προπονητής με τα περισσότερα ματς κανονικής περιόδου στον πάγκο του Άρη. Από τι στιγμή που έκανε ντεμπούτο το 2018 και ύστερα, στις 2 θητείες του μετράει από 42 νίκες και 58 ήττες.

Ο Καστρίτης 3ος «100άρης» κόουτς του Άρη Midea στη Stoiximan GBL#StoiximanGBL #GBL
➡ https://t.co/NUlptDnSHD pic.twitter.com/ycdtu7Xsr6

— GBL (@StoiximanGBL) October 6, 2024

Exit mobile version