Η αποστολή της Κηφισιάς βρίσκεται ήδη στην Πτολεμαΐδα για την πρώτη φάση της προετοιμασίας. «Τρέχουν» οι εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Μεταγραφική κινητικότητα και «δίχτυα» στην ΟλλανδίαΗ «αστραφτερή» και χλιδάτη εκδήλωση στο Politia Tennis Club ήταν η αρχή μιας… πολυάσχολης εβδομάδας για την Κηφισιά. Από την Τρίτη (11/7) η αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μείνει στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για δέκα ημέρας. Σε αυτό το διάστημα θα δοθεί και το πρώτο φιλικό, το οποίο αναμένεται να είναι κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Κύπρου.

Στη συνέχεια η Κηφισιά θα πάει στην Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί οι νεοφώτιστοι στην Stoiximan Super League θα έχουν ακόμα τρία φιλικά. Οι δυο «κλεισμένοι» αντίπαλοι είναι η Γκόου Αχέντ Ιγκλς και η Αντάλιασπορ, ενώ γίνονται διεργασίες για την ανεύρεση, ενός ακόμα αντιπάλου. Όταν «κλειδώσει» το πρόγραμμα θα υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση.

Μεταγραφική κινητικότητα και «δίχτυα» στην ΟλλανδίαΣύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να φέρει και σημαντικές μεταγραφικές εξελίξεις. Η Κηφισιά πατάει… γκάζι για να καλύψει τα κενά του ρόστερ και να λύσει τα «χέρια» του Γιάννη Αναστασίου, ώστε να δουλέψει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην προετοιμασία.

Μέχρι την Κυριακή (16/7) δεν αποκλείεται ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων να ανακοινώσει έως και τέσσερις νέες προσθήκες. Πρόκειται για παίκτες και στις τρεις γραμμές του γηπέδου. Θυμίζουμε πως όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta ο Φαμπιέν Αντούνες είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν.

Στις προσεχείς κινήσεις δεν αναμένεται να είναι η περίπτωση του Ολλανδού αριστερού μπακ που είχε φτάσει κοντά, όμως εν τέλει δείχνει να μην προχωράει. Πάντως η Κηφισιά «ψάχνεται» στην αγορά της χώρας της τουλίπας, της οποίας ο Γιάννης Αναστασίου είναι άριστος γνώστης.