Τσιούππης – Tsiouppis

Λάσο: Εξήγησε τον λόγο που δεν έστειλε συγχαρητήρια στον Φλορεντίνο Πέρεθ για την EuroLeague

Λάσο: Εξήγησε τον λόγο που δεν έστειλε συγχαρητήρια στον Φλορεντίνο Πέρεθ για την EuroLeague

Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχτηκε ότι δεν έστειλε συγχατηρήρια στον Φλορεντίνο Πέρεθ ούτε στον Τσους Ματέο για την κατάκτηση της EuroLeague, δικαιολογώντας την απόφασή του.

Το καλοκαίρι του 2022 ο Πάμπλο Λάσο έκλεισε τον κύκλο του στη Ρεάλ έπειτα από 11 χρόνια και 21 τίτλους με τη «Βασίλισσα», αποτελώντας τον κορυφαίο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία των Μαδριλένων.

Ο Λάσο οδήγησε τους blancos σε δυο τίτλους EuroLeague, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι Copa del Rey, ισάριθμα Supercopa και το Intercontinental Cup, κερδίζοντας πέντε φορές τον τίτλο του Προπονητή της Χρονιάς στην ισπανική λίγκα.

Πλέον επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μπάγερν, αναλαμβάνοντας το μεγαλεπήβολο project των Βαυαρών που συνδέεται, μεταξύ άλλων με το νέο γήπεδο. Mιλώντας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Partidazo de COPE», ανέφερε σχετικά με την πρώην ομάδα του:

«Η εποχή μου στη Ρεάλ έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Ακούγεται σκληρό. Απλώς πληρώθηκα και έφυγα. Ρωτήστε τον Μίροτιτς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να γυρίσεις σελίδα και να σκεφτείς το μέλλον σου. Ελπίζω να μην νιώσω τίποτα στα μεταξύ μας παιχνίδια όμως αναγνωρίζω πως κάτι τέτοιο είναι πραγματικά δύσκολο. Πάντα θα νιώθω κάτι ξεχωριστό όταν θα παίζω κόντρα στη Ρεάλ. Η μόνη φορά που βρέθηκα στο WiZink center φέτος ήταν για μια συναυλία. Με προσκάλεσαν σε έναν αγώνα της Εστουδιάντες (σ.σ. μοιράζεται το ίδιο γήπεδο με τη Ρεάλ) όμως δεν πήγα. Το μετάνιωσα».

Ο Βάσκος προπονητής πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να είμαι στο επίκεντρο όταν πηγαίνω να δω έναν αγώνα μπάσκετ. Δεν έστειλα συγχαρητήρια στον Τσους Ματέο για την EuroLeague. Ούτε στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Θα τον συγχαρώ αν τον δω πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν πιστεύω ότι ένα μήνυμα θα σε κάνει να φανείς καλός. Πόσοι άνθρωποι εκεί έξω στέλνουν ένα μήνυμα για να φανούν καλοί; Δεν μου αρέσει αυτή η λογική. Στέλνω μηνύματα μόνο σε ανθρώπους που ξέρω ότι θα τα εκτιμήσουν».

— El Partidazo de COPE (@partidazocope) June 22, 2023

Exit mobile version