Τσιούππης – Tsiouppis

Νάπολι: Ο δήμαρχος της πόλης αποκάλυψε πρόωρα τα πλάνα του για το πώς θα γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου

Νάπολι: Ο δήμαρχος της πόλης αποκάλυψε πρόωρα τα πλάνα του για το πώς θα γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.02.2023 | 17:28

Η Νάπολι καλπάζει προς την κατάκτηση του τίτλου και ο δήμαρχος της Νάπολης δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί πως έχει έτοιμο ήδη το πλάνο για το πως θα γιορταστεί στην πόλη η κατάκτηση του σκουντέτο των παρτενοπέι.

Έχουν περάσει 33 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Νάπολι έκατσε στον ιταλικό ποδοσφαιρικό θρόνο και φέτος όλα δείχνουν πως μετά από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα οι φίλοι των παρτενοπέι θα βάλουν στη ζωή τους και άλλους ήρωες.

Όπως τους Όσιμεν και Κβαρατσχέλια που οδηγούν το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι προς την κατάκτηση του σκουντέτο έχοντας διαφορά 15 πόντων από την δεύτερη Ίντερ με 15 ματς να απομένουν, με τους παρτενοπέι να προβάλλουν τόσο μεγάλο φαβορί ώστε ακόμα και ο δήμαρχος της Νάπολης να αποκαλύπτει τα πλάνα του για τη… φιέστα.

“Αξιολογούμε ένα υποθετικό πάρτι για την κατάκτηση του σκουντέτο στην Πλατεία Πλεμπίσιτο. Θα είναι ένα πρωτάθλημα για την πόλη.

Μαζί με την αστυνομία θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα αναγκαία μέτρα. Πρέπει να προσέξουμε ώστε να σεβαστούμε τον αυθορμητισμό αυτή της στιγμής αλλά και την ασφάλεια των ανθρώπων που θα πάρουν μέρος στη γιορτή”, τόνισε ο Γκαετάνο Μανφρέντι στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio CRC”, για να προσθέσει:

“Σκεφτόμαστε επίσης να βάλουμε μία γιγαντοοθόνη την ημέρα της τελευταίας αγωνιστικής. Το πρωτάθλημα αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί και με οργανωτική επιτυχία πέρα από την αθλητική και να έχει στιλ, χωρίς να αφαιρέσουμε τίποτα από τη μαγεία των δύο πρώτων της Νάπολι με τον Μαραντόνα.

Οι εμφανίσεις στο Champions League δείχνουν πως η πόλη της Νάπολης είναι ηγέτης στο ποδόσφαιρο και θέλει να είναι και σε άλλους τομείς”.

Σημειώνεται πως η Νάπολι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Σαμπντόρια την τελευταία αγωνιστική, στις 4 Ιουνίου, με τα ρεπορτάζ από τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο δήμος της Νάπολης προσανατολίζεται να στήσει εκείνη την ημέρα τη φιέστα στην πόλη, με τη συμμετοχή του δημοφιλούς Ναπολιτάνου τραγουδιστή Τζίτζι Ντ’Αλέσιο.

Exit mobile version