Τσιούππης – Tsiouppis

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ποντένσε δεν έχει μέλλον στη Γουλβς σύμφωνα με το Athletic

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ποντένσε δεν έχει μέλλον στη Γουλβς σύμφωνα με το Athletic

Οι Άγγλοι συνεχίζουν να γράφουν για την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε και τονίζουν πως ότι και να συμβεί με τον Ολυμπιακό, το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ είναι μακριά από τη Γουλβς.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην πορεία για την κατάκτηση του Conference League και με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Πορτογάλος εξτρέμ θύμισε τον ποδοσφαιριστή που είχε η ομάδα στην πρώτη του θητεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει τον 28χρονο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς και με οψιόν αγοράς για το τωρινό καλοκαίρι ύψους πέντε εκατ. ευρώ.

@TheAthleticFC Wolves Squad Update:

Pablo Sarabria, Daniel Podence, Pedro Neto (Huge fee), Fabio Silva and Goncalo Guedes are all expected to leave Wolves this summer

Jose Sa, Max Kilman, Ait Nouri, Nelson Semedo and Joao Gomes are expected to stay at Wolves unless ‘huge’… pic.twitter.com/FLmjxg6iUc

— 𝐓𝐇𝐄 𝐖𝐎𝐋𝐅𝐏𝐀𝐂𝐊™️ (@Wolfpackwwfc) June 14, 2024Στόχος και των δύο πλευρών είναι η παραμονή του έμπειρου μεσοεπιθετικού κάτι που τονίζει και το «Athletic» με δημοσίευμα που αναφέρεται στο ρόστερ των «λύκων» την επόμενη σεζόν.

Εκτός από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει να αγοράσει τον Ποντένσε, οι Άγγλοι τονίζουν πως ότι και αν συμβεί με την περίπτωσή του στους «ερυθρολεύκους», ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στη Γουλβς.

Χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός θέλει να μετατρέψει τον δανεισμό της περσινής σεζόν σε μόνιμη μεταγραφή και ο 28χρονος είναι χαρούμενος που θα παραμείνει στους πρωταθλητές του Conference League, αλλά χρειάζεται κάποια διαπραγμάτευση για να βρουν οι δύο σύλλογοι τη λύση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ποντένσε δεν έχει μέλλον στη Γουλβς».

Exit mobile version